Ware Ik

Jouw ware natuur heeft geleden onder de druk van prestatie.

Geliefden, kijk eens naar de opleiding(en) die je genoten hebt. In hoeverre heeft opleiding je dichter bij je natuurlijke zijn gebracht? Of ben je ‘iemand’, omdat je dit of dat gestudeerd hebt, je dan ergens ‘bij hoort’ of een ‘titel’ hebt?

Wees eens eerlijk: Hoeveel hinder ervaar je van de genoten opleiding als het gaat over weg gehaald zijn van je eigen innerlijke leiding?

Jij hebt de kennis tot je genomen, zodat je het gevoel kreeg het te weten. Heb je gehoord wat je dacht te weten om jezelf niet te horen?

Omarm wederom de expressie van wie je bent, zodat de precisie van je eigen kwaliteiten zichtbaar zijn.

Jij leeft, vanuit het gemanipuleerd zijn, voldoet aan wat er van je verwacht wordt en geeft geen gehoor aan je eigenheid en hogere leiding. En je voelt je slachtoffer als je niet mee mag doen. Je hebt snel het gevoel dat je het fout doet. Om echt mee te doen dien je zichtbaar te worden: jouw eigen leven te leven en te omarmen in contact en verbinding met jezelf, om van daar uit de ander te ontmoeten.

Je bent zo vreselijk verslaafd aan ‘hoe het hoort’, wat er van je verwacht wordt, aangeleerde dogma’s, aangeleerde overtuigingen, enzovoorts. Wie heeft ooit aan gevraagd toen je kind was: ‘Wat voel je? Wat ervaar je? Wat wil je?’

Je bent niet gehoord en hebt jezelf opgelegd jezelf niet te horen.

Wat zal men van mij vinden als ik mijn ware Ik ben?

Mijn ware ik = ZIJN

Waar aarde en hemel elkaar raken in mijn hart. Ik mijn ‘poortje’ open en de dimensie van de echte werkelijkheid zie.
En ik de werkelijkheid beleef in de facetten die aanslaan op mijn eigenheid.

Help. Dit is wat je wil.
Ontloop ons dan niet. Wij zijn beschikbaar. Jij bent niet beschikbaar.

Er is zo veel liefde

Hoor de stem van je hart:
Leven is verbinden,
Verbinden leidt je naar Zijn,
Zijn is vrijheid,
Vrijheid is (echt) LEVEN.